Ilie Stan: Trebuie să învingem Haifa după umilinţa din tur

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Stan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, susţinută înaintea partidei cu Maccabi Haifa, contând pentru grupa J a Ligii Europa, că jucătorii săi trebuie să învingă pentru a face uitată umilinţa din Israel, când "roş-albaştrii" au pierdut cu 0-5.

134 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Trebuie să învingem Haifa după umilinţa din tur

Ilie Stan (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

Conferinţa de presă a clubului Steaua a început cu o întârziere de şase minute, după ce curentul de la Arena Naţională a căzut cu zece minute înainte de începerea acesteia.

"Ne aşteaptă un joc foarte greu după ce în tur am pierdut cu 0-5 şi într-un fel sau altul suntem preocupaţi să întoarcem rezultatul într-un fel sau altul. Important e ca mâine să demonstrăm pe plan fotbalistic că putem face asta, după umilinţa din tur. Totul depinde numai de modul în care vom intra pe teren, de angajamentul depus şi rezultatul va fi pozitiv care contează foarte mult pentru următoarele rezultate din campionat, pentru moralul nostru ca să aducem cât mai multe puncte şi să nu pierdem plutonul", a spus Stan.

Ilie Stan nu crede că jucătorii echipei israeliene vor veni relaxaţi, chiar dacă s-au impus la Haifa cu 5-0. "Nu cred că vor veni mai relaxaţi, pentru că trebuie să demonstreze că acel 5-0 nu a fost întâmplător, mai ales că au o echipă imprevizibilă, cu un joc ofensiv foarte bine pus la punct, în primul rând mă refer la acest Amasha, care a marcat şase goluri în cupele europene şi zece în campionat", a adăugat Stan.

Tehnicianul stelist îşi doreşte ca George Galamaz, lovit de un spectator la meciul cu Petrolul Ploieşti, să revină cât mai repede pe teren. "Important este să-l protejăm, pentru că va fi sub controlul doctorului 45 de zile. Trece printr-o perioadă grea, este colegul nostru şi îl dorim cât mai repede în teren", a menţionat Stan.

Ilie Stan nu ştie dacă Ciprian Tătăruşanu va putea evolua în partida de joi. "Vom vedea până joi dacă Tătăruşanu va fi apt pentru acest meci. La antrenamentul de ieri dimineaţă a fost puţin ameţit şi nu a efectuat pregătirea într-o stare bună", a subliniat Stan.

Întrebat dacă va asculta de dorinţa fanilor Stelei de a-l numi căpitan pe sârbul Novak Martinovici, Stan a răspuns: "Am apreciat gestul lui Martinovici, că a sărit în apărarea lui Galamaz, dar căpitan este Bourceanu, iar apoi Tătăruşanu. Deci nu se pune problema ca Martinovici să fie căpitan, deocamdată".

Partida Steaua Bucureşti - Maccabi Haifa, din grupa J a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici