Ilkay Gundogan s-a accidentat în partida Manchester City-Watford şi riscă să absenteze câteva luni

Mijlocaşul german al echipei Manchester City, Ilkay Gundogan, s-a accidentat la genunchi în meciul jucat miercuri cu Watford şi, potrivit managerului Pep Guardiola, riscă să lipsească mai multe luni de pe terenul de fotbal.

1656 afișări
Imaginea articolului Ilkay Gundogan s-a accidentat în partida Manchester City-Watford şi riscă să absenteze câteva luni

Ilkay Gundogan s-a accidentat în partida Manchester City-Watford şi riscă să absenteze câteva luni

Internaţionalul german a fost înlocuit în minutul 44 al meciului câştigat de Manchester City, scor 2-0, în faţa celor de la Watford, după un duel cu Nordin Amrabat, în care a încercat să protejeze mingea. În urma ciocnirii cu Amrabat, lui Gundogan i-au fost afectate ligamentele de la genunchiul drept, iar Guardiola se teme că mijlocaşul de 26 de ani va fi indisponibil câteva luni.

"Sunt foarte trist pentru ce i s-a întâmplat lui Gundogan. Suntem pe cale să îl pierdem pentru o lungă perioadă de timp. Câteva luni, cred. Doctorii cred că i-au fost afectate ligamentele, dar încă nu ştim nimic concret", a afirmat Guardiola, citat de Sky Sports.

Transferat în vară de la Borussia Dortmund, Gundogan a ajuns accidentat la Manchester City. Mijlocaşul şi-a dislocat rotula de la genunchiul drept la un antrenament al formaţiei germane şi a ratat Campionatul European din Franţa, precum şi startul sezonului la noua sa echipă.

În total, Gundogan a jucat 16 meciuri pentru Manchester City şi a reuşit cinci goluri şi două pase decisive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici