Imagine sfâşietoare, postată de sora jucătorului dispărut, Emiliano Sala: "Te aşteaptă şi Nala"

Romina, sora jucătorului Emiliano Sala, a postat pe site-urile de socializare o poză care a întristat şi mai rău situaţia, deja tragică, a fotbalistului dispărut, în vârstă de 28 de ani.

3736 afișări
Imaginea articolului Imagine sfâşietoare, postată de sora jucătorului dispărut, Emiliano Sala: "Te aşteaptă şi Nala"

Sora jucătorului dispărut, Emiliano Sala, a postat o imagine emoţionantă pe reţele de socializare

Aceasta a publicat o poză în care este câinile lui Emiliano, fotografiat de la spate, care stă şi se uită pe geam, ca şi cum îl aşteaptă pe Emiliano Sala.

"Te aşteaptă şi Nala", a scris Romina pe contul ei de Facebook.

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mirror, câinele Nala a fost unul dintre motivele din cauza cărora jucătorul lui Cardiff City s-ar fi întors în Franţa. Fotbalistul voia să pregătească totul pentru a putea să îşi ia animalul de companie, cu el, în Ţara Galilor.

Au trecut 16 zile de când Emiliano Sala şi pilotul care era la bordul avionului privat, David Ibbotson, au dispărut, iar durerea familiei şi apropiaţilor jucătorului creşte pe zi ce trece. Luni, 4 februarie, echipele de căutare au oferit publicităţii o poză cu aeronava, scufundată în mare, unde s-ar vedea un corp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici