Imaginea zilei în lumea sportului! Cum se iau interviurile jucătorilor pe timp de pandemie

  • Bundesliga a revenit ieri cu etapa 26 a actualului sezon.
  • Jucătorii au fost intervievaţi respectându-se normele de distanţare socială.
  • În România, este posibil să vedem doar meciurile din play-off, pentru că majoritatea cluburilor din play-out nu îşi doresc reluarea campionatului.
206 afișări
Imaginea articolului Imaginea zilei în lumea sportului! Cum se iau interviurile jucătorilor pe timp de pandemie

Imaginea zilei ]n lumea sportului! Cum se iau interviurile jucătorilor pe timp de pandemie - DE PUBLICAT

Ieri a revenit Bundesliga, cu etapa 26 a campionatului şi s-au disputat 6 partide.

După fiecare partidă, jucătorii au mers pe rând în zona special amenajată pentru interviuri, unde au respectat cu stricteţe protocolul impus de Bundesliga.

Jucătorii au fost nevoiţi să stea pe un loc special marcat, iar reporterii s-au aflat la o distanţă considerabilă faţă de fotbalişti.

Cu excepţia jucătorului intervievat, toate persoanele au fost obligate să poarte măşti de protecţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici