Channing Fyre, acid la adresa lui Michael Jordan: Niciun jucător n-ar mai vrea să joace în echipă cu el

  • Fyre consideră că Michael Jordan nu şi-ar mai găsi locul în baschetul actual.
  • Channing Fyre susţine că unicul punct forte al lui Jordan a fost capacitatea sa de marcator.
540 afișări
Imaginea articolului Channing Fyre, acid la adresa lui Michael Jordan: Niciun jucător n-ar mai vrea să joace în echipă cu el

Channing Fyre, declaraţie acidă la adresa lui Michael Jordan: Niciun jucător n-ar mai vrea să joace în echipă cu el

Fyre este de părere că stilul practicat de Michael Jordan în anii săi de glorie nu mai este de actualitate şi ar avea probleme dacă acum ar intra pe teren.

Channing Fyre spune că Jordan este unidimensional, singurul său punct forte fiind că marca foarte bine.

 Channing Fyre a spus la podcastul Talkin Blazers:

”Jordan avea o singură misiune, trebuia să facă un singur lucru: să marcheze. A făcut-o foarte bine, însă sunt de părere că modul în care echipa lui câştiga meciurile nu ar mai fi potrivit la jocul de baschet din zilele noastre. Cred că niciun jucător nu ar mai vrea acum să joace în echipă cu el”.

Fyre a criticat şi apetitul legendarului baschetbalist pentru bani. Averea lui Michael Jordan este estimată la 2,1 miliarde de dolari, fiind considerat cel mai bogat sportiv din lume.

”Dacă pierde 150.000 de dolari la golf, nu este nicio problemă, dar, dacă îi spun că poate câştiga 150.000 de dolari pentru o apariţie de 5 minute, începe să râdă”, a spus Channing Fyre la Talkin Blazers.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici