Imnul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia va fi cântat de Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte

Imnul Cupei Mondiale din Brazilia, competiţie ce va avea loc în perioada 12 iunie - 13 iulie, se va numi "We are one" şi va fi cântat de Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte, a anunţat FIFA.

304 afișări
Imaginea articolului Imnul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia va fi cântat de Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte

Imnul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia va fi cântat de Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Doar muzica şi fotbalul pot să atragă 80.000 de persoane la stadion, însă la un concert există un singur artist, în timp ce în fotbal sunt 22", a declarat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, la Rio de Janeiro.

De la conferinţa de presă în care s-a anunţat imnul Cupei Mondiale a lipsit Jennifer Lopez, însă Pitbull şi cântăreaţa braziliană Claudia Leite au fost prezenţi. Versurile imnului vor fi în portugheză, spaniolă şi engleză.

"Muzica este prezentă pentru depăşirea barierelor şi pentru a arăta că suntem uniţi prin sport şi muzică", a afirmat Pitbull.

"Această muzică este un «golazo»", a spus şi Claudia Leitte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici