Impresarul lui Maradona spune că argentinianul are oferte de la mai multe cluburi din Europa

Walter Soriano, impresarul fostului selecţioner al Argentinei, Diego Maradona, a declarat că tehnicianul ar fi încântat de un angajament cu gruparea engleză Aston Villa, rămasă fără antrenor de o săptămână, informează Daily Mail.

21 afișări
Imaginea articolului Impresarul lui Maradona spune că argentinianul are oferte de la mai multe cluburi din Europa

Impresarul lui Maradona spune că argentinianul are oferte de la mai multe cluburi din Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că Diego ar fi foarte deschis ideii de a merge în Anglia şi a antrena echipa Aston Villa. Este foarte atras de fotbalul englez şi de modul de viaţă din ţara voastră şi ştiu că ar dori să se mute acolo. Iubeşte Anglia de provincie şi respectul respectul vostru pentru viaţa privată, astfel că ar fi foarte fericit, mai ales la un club mare ca Aston Villa. Dacă proprietarul Randy Lerner i-ar face o ofertă serioasă, sunt sigur că răspunsul va fi pozitiv. Diego negociază în prezent cu mai multe cluburi din Europa, inclusiv unul din Anglia, şi îşi analizează opţiunile cu atenţie", a spus Soriano.

Managerul nord-irlandez Martin O'Neill a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la conducerea echipei Aston Villa, după patru sezoane petrecute pe banca tehnică a grupării din Birmingham. Interimatul este asigurat de Kevin McDonald.

Federaţia Argentiniană de Fotbal a decis, la sfârşitul lunii iulie, să nu-i prelungească înţelegerea selecţionerului Diego Armando Maradona, la trei săptămâni după eliminarea de la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici