În '94, Prunea a ieşit şi a greşit. Nu fi ca Prunea. Stai în casă!

  • Florin Prunea a reacţionat, după ce în mediul online a circulat un îndemn pentru populaţie de a sta în casă.
  • "În '94, Prunea a ieşit şi a greşit. Nu fi ca Prunea. Stai în casă!", suna îndemnul, care făcea referire la gafa portarului din meciul cu Suedia, de la CM 1994.
  • Prunea recunoaşte că a greşit atunci, dar îi îndeamnă pe români să ia în serios îndemnul.
9444 afișări
Imaginea articolului În '94, Prunea a ieşit şi a greşit. Nu fi ca Prunea. Stai în casă!

"În '94, Prunea a ieşit şi a greşit. Nu fi ca Prunea. Staî în casă!"

Florin Prunea a reacţionat, după ce în mediul online a circulat un îndemn pentru populaţie, care îl avea în prim plan, de a sta în casă.

"În '94, Prunea a ieşit şi a greşit. Nu fi ca Prunea. Stai în casă!", suna îndemnul, care făcea referire la gafa portarului din meciul cu Suedia, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994. Atunci, portarul României ieşea greşit pe o centrare şi îi permitea lui Kennet Andersson să înscrie şi să trimită meciul la loviturile de departajare, unde tricolorii aveau să piardă.

Acum, actualul conducător de la Dinamo şi-a recunoscut greşeala din urmă cu 26 de ani şi le-a transmis românilor să ia în serios îndemnul de a sta în casă.

"Am ieşit, am greşit şi am pierdut, dar era doar un meci. Acum este vorba despre vieţile tuturor. Eu stau în casă. Staţi şi voi acasă!"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici