În ziua în care a împlinit 25 de ani, Simona Halep a primit un minunat "cadou": fosta gimnastă Nadia Comăneci a numit-o "zeiţa tenisului românesc"

Nadia Comăneci, prima gimnastă din istorie care a obţinut nota zece, a postat, marţi, un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi urează "La mulţi ani" Simonei Halep, cea care astăzi împlineşte vârsta de 25 de ani.

1683 afișări
Imaginea articolului În ziua în care a împlinit 25 de ani, Simona Halep a primit un minunat "cadou": fosta gimnastă Nadia Comăneci a numit-o "zeiţa tenisului românesc"

Simona Halep si Nadia Comaneci

În mesajul respectiv, Nadia a numit-o pe Halep "Zeiţa tenisului românesc". Supranumită "Zeiţa de la Montreal", Nadia Comăneci a mers în mai multe rânduri la meciurile Simonei Halep, fie la Bucharest Open, la Indian Wells, Miami sau US Open. În vara acestui an, Halep a câştigat turneul de la Montreal, la 40 de ani de când Nadia a obţinut prima notă de zece din istoria gimnasticii.

"Zeiţa tenisului românesc îşi aniversează astăzi ziua de naştere. La mulţi ani, Simona Halep!", a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

La împlinirea vârstei de 25 de ani, Simona Halep are motive de mândrie. A câştigat 14 titluri, a jucat o finală de turneu de Mare Şlem (pierdută, în 2014, contra Mariei Şarapova), şi a strâns 14,274,122 de dolari din tenis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici