Încă o pierdere mare pentru FCSB. Şi Dennis Man are Covid-19. Jucătorii aduşi de urgenţă pentru meciului cu Slovan Liberec

  • FCSB are 15 jucători infectaţi cu SARS-CoV-2 înaintea meciului cu Slovan Liberec din Europa League.
  • Dennis Man a fost diagnosticat şi el cu coronavirus, în timp ce lui Florin Tănase i-a ieşit testul din nou pozitiv.
  • FCSB a vrut să amâne meciul cu Liberec, dar UEFA nu a fost de acord.
1099 afișări
Imaginea articolului Încă o pierdere mare pentru FCSB. Şi Dennis Man are  Covid-19. Jucătorii aduşi de urgenţă pentru meciului cu Slovan Liberec

Foto: Mediafax

FCSB tremură pentru meciul din turul trei preliminar al Europa League cu Slovan Liberec. Pe lista celor 13 jucători înfectaţi cu SARS-CoV-2 s-au mai adăugat doi.
 
Dennis Man a fost diagnosticat şi el cu coronavirus, în timp ce lui Florin Tănase i-a ieşit testul din nou pozitiv, după ce în urmă cu câteve zile, la o altă testare, era negativ. 
 
De asemenea, 13 persoane din staff au fost depistate pozitiv, la ultima testare pentru COVID-19, în schimb ce antrenorul Anton Petrea şi MM Stoica au fost declaraţi vindecaţi.
 
Meciul cu Slovan Liberec este programat diseară, la ora 20:30.
 
Pentru că nu mai avea jucători valizi, FCSB i-a adus de urgenţă la Bucureşti pe Karanovic şi pe Caiado, de la Hermannstast.
 
FCSB a vrut să amâne meciul cu Liberec, dar UEFA nu a fost de acord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici