Începe Dakarul Dobrogei. Raliul se desfăşoară în weekend în judeţul Constanţa

  • Ediţia din 2021 a 4V Rally Raid România se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni la Constanţa.
  • La startul competiţiei vor fi peste 50 de echipaje din şapte ţări înscrise.
  • Ceremoniile dedicate evenimentului sunt programate vineri, iar cursele sunt programate sâmbătă şi duminică.
420 afișări
Imaginea articolului Începe Dakarul Dobrogei. Raliul se desfăşoară în weekend în judeţul Constanţa

Începe Dakarul Dobrogei. Raliul se desfăşoară în weekend în judeţul Constanţa

Raliul se desfăşoară, pentru al treilea an consecutiv, în Constanţa. Traseele foarte variate includ porţiuni de asfalt sau beton, drumuri agricole, cât şi trasee în off-road care cuprind dealuri, stânci, nisipi, albii secate, zone de vegetaţie şi păduri.

În total, echipajele înscrise vor parcurge aproximativ 550 de kilometri în condiţii variate ce vor pune la încercare atât abilităţile de pilotaj, cât şi cele de navigaţie, dar vor testa şi fiabilitatea vehiculelor.

„În prima zi de competiţie participanţii vor parcuge 300 de kilometri, pe trasee aflate în zona de nord a judeţului Constanţa. A doua zi de concurs este rezervată traseelor din sudul judeţului, care însumează 250 de kilometri. Simbolică pentru această zonă va fi plecarea în cursă de la Monumentul Tineretului, Straja, care este situat pe malul canalului Dunăre – Marea Neagră”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Ediţia 2021 a 4V Rally Raid România este şi etapa a IV-a a Campionatului Naţional de Rally Raid. Evenimentul este organizat de Asociaţia Club Sportiv 4V Motorsport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Federaţiei Române de Motociclism şi Ministerului Tineretului şi Sportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici