Incidente în tribuna rezervată suporterilor români la amicalul cu Ungaria

Un număr de 50 de suporteri români care au sosit la mijlocul primei reprize a amicalului Ungaria - România au creat incidente pe stadionul Ferenc Puskas, aprinzând torţe şi aruncându-le înspre pista de atletism a stadionului, forţele de ordine prezente intervenind pentru a calma spiritele.

36 afișări
Imaginea articolului Incidente în tribuna rezervată suporterilor români la amicalul cu Ungaria

Incidente în tribuna rezervată suporterilor români la amicalul cu Ungaria (Imagine: Mediafax Foto)

Pe lângă cei aproximativ 150 de suporteri români prezenţi deja la meci au sosit, în minutul 25, alţi 50 de fani din România care au produs incidente pe stadionul Ferenc Puskas, transmite trimisul MEDIAFAX.

Ei au aprins cinci torţe, una aruncând-o spre pista de atletism.

Forţele de ordine care au intervenit în tribuna ocupată de fanii reprezentativei României și au evacuat câţiva suporteri din stadion.

Cei 50 de suporteri veniţi mai târziu la meci, însoţiţi de poliţişti din România, au scandat: "Pe Sandu şi Dragomir să-i vedem la cimitir" şi "Ţiganii, ţiganii", dar şi numele fostului handbalist Marian Cozma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici