Incidente între suporteri înainte de meciul Rusia-Polonia, de la Euro

Incidente între suporterii ruşi şi polonezi au avut loc, marţi, înainte de meciul Polonia - Rusia, de la Euro-2012, iar poliţia a utilizat un tun cu apă şi gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe huliganii polonezi.

402 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporteri înainte de meciul Rusia-Polonia, de la Euro

Incidente între suporterii înainte de meciul Rusia-Polonia (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Încadraţi de un important dispozitiv de securitate, fanii ruşi s-au îndreptat spre stadionul din Varşovia scandând: "am venit să câştigăm" şi "Rusia, Rusia". Câteva zeci de polonezi au aruncat cu petarde în direcţia lor, ruşii răspunzând şi aruncând cu sticle.

În apropierea stadionului au avut loc noi incidente între suporterii polonezi şi ruşi, iar poliţia a intervenit cu tun de apă şi gaze lacrimogene.

Poliţiştii erau prezent în număr mare în jurul stadionului, fiind însoţiţi de câini şi arme cu gloanţe de cauciuc.

Conform AFP, mai mulţi huligani au fost reţinuţi.

Meciul Polonia - Rusia va avea loc pe stadionul Naţional din Varşovia, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici