Incidente între suporterii Craiovei şi stewarzi

Suporterii formaţiei Universitatea Craiova au aruncat cu diverse obiecte spre stewarzii din dreptul sectorului pe care îl ocupau în stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, după ce un fan al echipei Rapid a reuşit să fure un banner al galeriei oltene, la finalul partidei pierdute de gazde, scor 0-3.

20 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporterii Craiovei şi stewarzi

Incidente între suporterii Craiovei şi stewarzi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Susţinătorii echipei din Bănie îi bănuiesc pe stewarzi că l-au ajutat pe respectivul suporter al echipei Rapid să ajungă în acea parte a stadionului. Portarul grupării "alb-albastre", Mircea Bornescu, a sesizat incidentul şi s-a îndreptat spre sectorul ocupat de suporteri, unde a discutat cu aceştia câteva momente, reuşind să aplaneze conflictul.

Bornescu a declarat că nu este normal ceea ce s-a întâmplat, în condiţiile în care stewarzii nu au reacţionat. "Suporterii sunt supăraţi că li s-a furat un baner şi stewarzii stăteau şi se uitau. Nu e corect să se fure un baner, dar sunt problemele lor, ale suporterilor", a spus Bornescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici