Incidente între suporterii dinamovişti şi cei rapidişti

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că între suporterii echipelor Dinamo şi Rapid, a avut loc o altercaţie, iar patru susţinători ai liderului Ligii I au fost reţinuţi.

44 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporterii dinamovişti şi cei rapidişti

Incidente între suporterii dinamovişti şi cei rapidişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Marius Militaru a precizat că patru suporteri dinamovişti au fost reţinuţi la autogara Militari, aceştia fiind cei care au iniţiat conflictul.

"În deplasarea lor către Piteşti, în zona autogării Militari, suporterii dinamovişti care se aflau în mai multe autocare, au recunoscut, în trafic, mai mulţi susţinători ai echipei Rapid, care se aflau în autoturisme personale, între fanii celor două echipe având loc o altercaţie. Suporterii rapidişti, aflaţi în evidentă inferioritate numerică, au fost luaţi la bătaie de către fanii dinamovişti, iar o maşină de intervenţie a Jandarmeriei, un Subaru Forester, a fost spart", a spus Militaru.

Marius Militaru a menţionat că un jandarm a fost lovit în cap cu o bâtă. "Un coleg de-al nostru a fost lovit în cap cu o bâte de baseball, dar această informaţie nu este confirmată, pentru moment, sută la sută", a menţionat Militaru.

Partida Dinamo - Rapid, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 20.45, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici