Incidente între suporterii echipei Dinamo şi jandarmi

Suporterii echipei Dinamo, prezenţi în tribunele stadionului "Tineretului" din Urziceni, au avut o altercaţie cu reprezentanţi ai jadarmeriei, infiltraţi în rândurile fanilor grupării din Şoseau Ştefan cel Mare.

58 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporterii echipei Dinamo şi jandarmi

Incidente între suporterii echipei Dinamo şi jandarmi

În urma scandalului creat înaintea partidei, reprezentanţii Jandarmeriei prezenţi la faţa locului au decis să introducă în rândul galeriei dinamoviste mai mulţi agenţi îmbrăcaţi în civil, pentru a-i controla mai bine pe suporterii grupării bucureştene, informează ediţia eletronică a cotidianului Pro Sport.

Fanii dinamovişti şi-au dat seama de strategia adoptată de Jandarmerie, pentru că nu îi cunoşteau pe cei prezenţi în rândurile lor, astfel că au declanşat un conflict cu aceştia, aplanat de intervenţia rapidă a stewarzilor.

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, i-a acuzat, duminică, pe suporterii echipei Dinamo că au falsificat mai multe bielte şi, profitând de neatenţia paznicilor, au tăiat cablurile de alimentare de la turnicheţi şi au furat cititoarele codurilor de bare, potrivit sport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici