Incidente între un grup de suporteri ai echipei Steaua şi forţele de ordine

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că un grup de aproximativ 150 de suporteri ai echipei Steaua Bucureşti a atacat forţele de ordine, la intersecţia străzilor Titel Petrescu şi 1 Mai.

29 afișări
Imaginea articolului Incidente între un grup de suporteri ai echipei Steaua şi forţele de ordine

Incidente între un grup de suporteri ai echipei Steaua şi forţele de ordine (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

"Un grup de aproximativ 150 de suporteri ai echipei Steaua a atacat forţele de ordine, la intersecţia străzii Titel Petrescu cu Str. 1 Mai. Aceştia au aruncat cu pietre, fumigene şi petarde în forţele de ordine, care au fost nevoite să intervină pentru a-i dispersa pe suporterii. În acţiunea de dispersare a fanilor s-au folosit sprayuri cu substanţe iritant-lacrimogene", a spus Militaru.

Marius Militaru a precizat că încă nu se cunoaşte numărul celor reţinuţi şi a adăugat că unii dintre suporteri ar fi explicat atacul asupra forţelor de ordine prin faptul că nu au reuşit să se intersecteze cu grupul de susţinători ai echipei Dinamo, care au fost însoţiţi de jandarmi până la intrarea în arenă.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), în meciul susţinut, vineri, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici