Incidente la Roma înainte de Lazio-Tottenham: Zece suporteri au fost răniţi, unul se află în stare gravă

Mai mult de zece suporteri ai echipei Tottenham au fost răniţi în timpul unei încăierări cu fanii echipei Lazio. Un fan englez este internat în spital în stare gravă.

199 afișări
Imaginea articolului Incidente la Roma înainte de Lazio-Tottenham: Zece suporteri au fost răniţi, unul se află în stare gravă

Incidente la Roma înainte de Lazio-Tottenham: Zece suporteri au fost răniţi, unul se află în stare gravă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un susţinător al echipei Tottenham este internat în spital în stare gravă după ce a fost rănit la gât, în noaptea miercuri spre joi, la Roma, într-o bătaie produsă într-un pub, între suporteri englezi şi fani mascaţi ai formaţiei Lazio.

Alţi şase englezi sunt internaţi în spital, dintr-un număr total de zece răniţi.

Un grup de circa 30 de suporteri mascaţi ai formaţiei Lazio i-a atacat pe englezi într-un pub din Campo dei Fiori, în jurul orei 01.30 (ora Romei), localul fiind devastat.

"Totul a fost planificat, erau foarte bine organziaţi. Au blocat ieşirea secundară şi aveau asupra lor recipiente cu gaze lacrimogene. I-au izolat pe englezi şi au aruncat asupra lor chei, mese, bare, cu tot ce au găsit în jurul lor", a declarat proprietarul localului, Marco Manzi, pentru Gazetta dello Sport.

Poliţia a arestat şase agresori.

Meciul dintre Lazio, echipă la care evoluează şi fundaşul Ştefan Radu, şi Tottenham va avea loc joi, de la ora 20.00, în cadrul Grupei J a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici