Informaţii noi despre moartea fotbalistului de 18 ani de la Lokomotiv Moscova

Noi detalii în cazul morţii lui Aleksey Lomakin (18 ani), fotbalistul lui Lokomotiv Moscova decedat după ce a îngheţat de frig ca urmare a unei nopţi îmbibate cu alcool petrecute în oraş. Se pare că acesta ar fi căzut într-un râu în timp ce mergea printr-un parc din Moscova.

679 afișări
Imaginea articolului Informaţii noi despre moartea fotbalistului de 18 ani de la Lokomotiv Moscova

Informaţii noi despre moartea fotbalistului de 18 de la Lokomotiv Moscova

Rapoartele sugerea că acesta a decedat suferind de hipotermie, după ce a suportat temperaturi de -7 grade Celsius. Imagini au fost făcute publice. În clipurile prezentate de CCTV se prezintă o vulpe care trage jacheta fotbalistului după ea, prin zăpadă, după ce a îndepărtat-o de la locul tragicului incident. Poliţiştii i-au găsit geaca lui Lomakin la 100 de metri distanţă de corp, iar în aceasta au găsit şi documentele fostului fotbalist.

Potrivit mamei sale, acesta folosea un tratament cu tropicamidă. Lomakin îşi administra nişte picături de ochi, care-i dilatau vederea. Aleksey şi Ivan, prietenul cu care şi-a petrecut noaptea, a spus că cei doi au fost daţi afară dintr-un taxi pe care-l luaseră, chiar înainte să ajungă la destinaţie.

"Un bărbat îşi plimba câinele în parc, pe lângă râul Gorodnya. S-a apropiat la un moment dat de un corp aflat jumătate în apă, jumătate pe mal. Nu există semne de moarte violentă, doar câteva semne mici pe faţă, pe care le-a căpătat, cel mai probabil, când a căzut", spune o sursă, conform The Sun.

Aleksey Lomakin juca la Lokomotiv Moscova de la 11 ani, fiind crescut în academia clubului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici