Înfrângere pentru Steaua într-un amical cu Celtic Glasgow, scor 1-2

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, scor 1-2 (1-0), la Marbella (Spania), partida amicală susţinută în faţa formaţiei scoţiene Celtic Glasgow, care este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

546 afișări
Imaginea articolului Înfrângere pentru Steaua într-un amical cu Celtic Glasgow, scor 1-2

Înfrângere pentru Steaua într-un amical cu Celtic Glasgow, scor 1-2 (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Acesta a fost primul meci susţinut de Steaua de la reluarea pregătirilor, care a avut loc la 7 ianuarie.

Golurile partidei au fost marcate de Nikolici '13, respectiv Samaras '51, Bangura '54.

Steaua: Stanca - Chipciu (Tănase '46), Szukala (Gardoş '46), Chiricheş (Bratu '75), Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '68) - Ad. Popa (M. Costea '64), Rusescu (Roşu '79), Prepeliţă (Pîrvulescu '60) - Nikolici (Adi Rocha '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Celtic Glasgow: Zaluska - Mathews, Rogne, Wilson, Izaguirre - Wanyama, McGeouch, Ledley, Hooper - Watt, Bangura. Antrenor secund: Johan Mjallby. În a doua repriză, la Celtic au intrat Samaras, Brown, Commons, Stokes, Lassad, Mulgrew.

Steaua a deschis scorul în minutul 13 prin Nikolici, care a înscris cu un şut pe centrul porţii de la 16 metri.

Grecul Georgios Samaras, intrat în a doua repriză, a reluat de la un metru de poartă o centrare venită de pe partea dreaptă.

Celtic a trecut pentru prima oară în avantaj pe tabela de marcaj, în minutul 54, după ce Mohamed Bangura a reluat cu o lovitură de cap de la şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Commons.

Portarul Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la încălzire, el suferind o contractură, iar în locul său pe teren a fost trimis Răzvan Stanca.

La Steaua a debutat şi fundaşul central Doru Bratu, care în vară a fost transferat de la Concordia Chiajna, însă el a venit accidentat de la gruparea ilfoveană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici