ING pune capăt parteneriatului cu Renault F1 "cu efect imediat"

Grupul bancar şi de asigurări ING a anunţat, joi, că a pus capăt "cu efect imediat" contractului de parteneriat cu Renault, echipă ce a primit o sancţiune de doi ani cu suspendare în cazul scandalului accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.

18 afișări
Imaginea articolului ING pune capăt parteneriatului cu Renault F1 "cu efect imediat"

ING pune capăt parteneriatului cu Renault F1 "cu efect imediat"

"ING va pune capăt contractului cu Renault F1 cu efect imediat", a anunţat ING într-un comunicat, oficialii grupului bancar exprimindu-şi dezamăgirea privind "această turnură a evenimentelor".

În luna februarie a acestui an, ING a anunţat că nu va mai prelungi contractul de trei ani cu Renault, scadent în 2009, şi că renunţă la prezenţa în Formula 1 în cadrul programului de reducere a costurilor ca urmare a crizei financiare.

Sezonul actual al Campionatului Mondial de Formula 1 se va încheia pe 2 noiembrie, cu Grand Prix-ul Braziliei.

Luni, la Paris, Consiliul Mondial al Federaţiai Internaţionale de Automobilism a anunţat că echipa Renault riscă să fie exclusă definitiv din Formula 1, dacă va comite o nouă infracţiune gravă în următoarele două sezoane. Fostul manager general al echipei, Flavio Briatore, a fost suspendat pe viaţă, în timp ce directorul tehnic Pat Symond a primit o suspendare de cinci ani.

Nelson Piquet Jr. şi tatăl acestuia, triplul campion mondial Nelson Piquet, i-au acuzat pe directorul tehnic Pat Symonds şi mai ales pe Flavio Briatore că i-au solicitat pilotului să comită în mod voluntar un accident în timpul Grand Prix-ului statului Singapore din 2008, pentru a favoriza victoria coechipierului său, Fernando Alonso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici