Înotătorul Ryan Lochte, suspendat 10 luni după scandalul de la Jocurile Olimpice

Înotătorul Ryan Lochte a fost suspendat 10 luni de către Comitetul Olimpic American şi USA Swimming, informează USA Today, ca urmare a scandalului în care a fost implicat la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

352 afișări
Imaginea articolului Înotătorul Ryan Lochte, suspendat 10 luni după scandalul de la Jocurile Olimpice

Înotătorul Ryan Lochte, suspendat 10 luni după scandalul de la Jocurile Olimpice

Ryan Lochte a pretins că a fost jefuit şi ameninţat cu moartea de poliţia din Rio de Janeiro, în timp ce se afla în drum spre Satul Olimpic, după o petrecere organizată de delegaţia Franţei la Jocurile de la Rio. La câteva zile, sportivul american a cerut iertare poporului brazilian şi a recunoscut că a exagerat când a relatat întâmplarea respectivă.

Pe lângă suspendare, Ryan Lochte şi-a pierdut, la scurt timp, şi patru sponsori, printre care şi principalul său sponsor pentru echipament sportiv, după ce a recunoscut că a minţit că a fost jefuit în Brazilia.

În vârstă de 32 de ani, înotătorul Ryan Lochte deţine 12 medalii olimpice, dintre care şase de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici