Insulte rasiste la adresa lui Hamilton în timpul testelor de la Montmelo

Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton, a fost ţinta unor insulte rasiste ale unui grup de spectatori, vineri şi sâmbătă, în timpul testelor desfăşurate pe circuitul de la Montmelo, din apropiere de Barcelona, informează presa spaniolă.

1 afișare
Imaginea articolului Insulte rasiste la adresa lui Hamilton în timpul testelor de la Montmelo

Insulte rasiste la adresa lui Hamilton în timpul testelor de la Montmelo

Potrivit cotidianului Marca, grupul respectiv a scandat: "negru ..." de fiecare dată când Hamilton ieşea din boxă şi a afişat bannere cu critici la adresa pilotului englez.

"McLaren şi Hamilton au trecut prin infern la Montmelo", a notat El Periodico, care menţionează că grupul din public era format din susţinători ai pilotului spaniol Fernando Alonso. Doi spectatori au fost scoşi din incinta circuitului, iar responsabilii de la Montmelo au luat măsuri pentru protejarea zonei în care se afla echipa McLaren-Mercedes şi pentru scoaterea bannerelor.

Fanii lui Alonso consideră că pilotul spaniol, care a revenit în acest sezon la Renault, nu a fost tratat bine anul trecut la McLaren, echipă acuzată de ei că l-a favorizat pe Hamilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici