Înţelegerea ca Bute să boxeze cu Froch este aproape parafată

Pugilistul român Lucian Bute, campion IBF la categoria supermijlocie, ar putea boxa cu deţinătorul centurii versiunii WBC, britanicul Carl Froch, într-o gală ce va avea loc, în luna septembrie, la Nottingham, a anunţat promotorul englez Mick Hennessy, citat de Daily Express.

31 afișări
Imaginea articolului Înţelegerea ca Bute să boxeze cu Froch este aproape parafată

Înţelegerea ca Bute să boxeze cu Froch este aproape parafată (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Înţelegerea este aproape parafată şi se pare că duelul va avea loc la Nottingham Arena în primele două săptămâni ale lunii septembrie. Staff-ul lui Bute a arătat suficient interes şi ei dorind ca sportivul român să se luptă cu cei mai buni", a precizat Mick Hennessy.

Potrivit cotidianului britanic, meciul dintre Bute şi Forch va fi programată în jurul orei 4.00 dimineaţa pentru ca el să fie preluat şi de televiziunile americane.

Carl Froch şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, învingându-l, în luna aprilie, la Mashantucket, prin decizia arbitrului spre finalul reprizei a 12-a, pe americanul Jermain Taylor. Pugilistul britanic şi-a expimat dorinţa de a unifica toate centurile de la această categorie, începând cu cea a lui Bute.

"De când l-a învins pe Taylor popularitatea mea a crescut, iar acum îmi este greu să merg pe stradă fără să fiu recunoscut de fani. Va fi senzaţional să pot boxa în faţa propriilor suporteri. Eram pregătit să merg la Montreal să lupt cu Bute dacă era necesar, dar se pare că acest lucru se va întâmpla chiar la Nottingham", a punctat boxerul britanic.

Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici