Inter Milano se desprinde la 7 puncte în fruntea Serie A, după victoria cu 4-2 la Roma

  • Liderul din Serie A, Inter Milano s-a impus cu 4-2 pe terenul lui AS Roma, sâmbătă, în etapa a 24-a.
  • Echipa lui Simone Inzaghi a fost condusă la pauză de gazde.
  • Inter are acum 7 puncte avans în fruntea campionatului.
105 afișări
Imaginea articolului Inter Milano se desprinde la 7 puncte în fruntea Serie A, după victoria cu 4-2 la Roma

Francesco Acerbi a marcat cu capul pentru a aduce Inter în avantaj în minutul 17, după o lovitură de colţ, însă Gianluca Mancini, de la Roma, a marcat tot cu capul, după o lovitură liberă şi Stephan El Shaarawy a adus echipa gazdă în avantaj până la pauză.

Marcus Thuram a egalat pentru Inter cu un şut din prima la vinclu, la patru minute după începerea reprizei secunde, iar Angelino, de la Roma, a trimis mingea în propria poartă în minutul 56.

Alessandro Bastoni a marcat apoi pentru vizitatori în minutele suplimentare de joc, asigurând toate cele 3 puncte.

Inter, care are doar 23 de meciuri jucate, după deplasarea din ianuarie în Arabia Saudită pentru Supercupa Italiei, şi-a mărit avansul faţă de a doua clasată, Juventus, la şapte puncte, înainte ca echipa lui Massimiliano Allegri să primească luni pe Udinese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici