Interes scăzut la casele de bilete pentru derbiul Dinamo-Rapid. Câte bilete s-au vândut

Interesul suporterilor dinamovişti pentru partida pe care echipa antrenată de Liviu Ciobotariu o va disputa duminică, în etapa a VII-a a Ligii I, cu Rapid, este destul de scăzut, până vineri la prânz fiind vândute aproximativ 1500 de bilete.

231 afișări
Imaginea articolului Interes scăzut la casele de bilete pentru derbiul Dinamo-Rapid. Câte bilete s-au vândut

Interes scăzut la casele de bilete pentru derbiul Dinamo-Rapid. Câte bilete s-au vândut (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Pentru partida Dinamo-Rapid, de duminică, suporterilor giuleşteni le-au fost repartizate 685 de tichete.

Atacantul Ionel Dănciulescu speră ca suporterii dinamovişti să asiste într-un număr cât mai mare la derbiul cu Rapid:

"Mai este timp până duminică, sperăm să vină suporterii la stadion. Au şi ei supărările lor şi îi înţelegem. Nu au însă motive să fie supăraţi pe noi, pentru că am încercat să dăm tot ce avem mai bun pe teren pentru a-i mulţumi. E adevărat că de multe ori nu a ieşit cum ne doream şi noi suntem primii care suferim. Noi aşteptăm sprijinul suporterilor la meciul cu Rapid".

Fundaşul Cosmin Moţi este încrezător că fanii dinamovişti vor cumpăra mai multe tichete în acest week-end. "Mai e timp pentru bilete, e abia vineri, lumea e la muncă. O să cumpere în week-end. Poate nu au avut timp să cumpere. Nu ştiu cât de scumpe sunt biletele, noi sperăm să avem cât mai mulţi suporteri", a spus Moţi.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei, la partida Dinamo-Rapid, considerată a fi cu grad ridicat de risc, peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică.

Cel mai ieftin bilet la partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a VII-a a Ligii I, la peluzele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, costă 25 de lei.

Preţurile biletelor la partida Dinamo-Rapid sunt următoarele:

  • Tribuna 0-VIP - sectoarele 4 şi 5 - randurile 13-19: 150 lei;

  • Tribuna 0-I - sectoarele 3, 4, 5, 6: 80 lei;

  • Tribuna 0-II - sectoarele 2 şi 7: 50 lei;

  • Tribuna 0-III - sectoarele 1 şi 8: 40 lei;

  • Tribuna a II-a-VIP - sectoarele 20 şi 24 - randurile 9-11: 80 lei;

  • Tribuna a II-a acoperită - sectoarele 20, 21, 23 şi 24: 50 lei;

  • Tribuna a II-a neacoperită - sectoarele 19 şi 25: 40 lei;

  • Peluza Cătălin Hâldan: 25 lei;

  • Peluza I: 25 lei.

Partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a VII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici