Internaţional Curtea de Argeş a obţinut prima victorie din istorie în Liga I

Echipa Internaţional Curtea de Argeş a obţinut, vineri, prima victorie din istoria clubului în Liga I, după ce s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Dinamo, într-o partidă în care gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a evoluat în dublă inferioritate numerică.

58 afișări
Imaginea articolului Internaţional Curtea de Argeş a obţinut prima victorie din istorie în Liga I

Internaţional Curtea de Argeş a obţinut prima victorie din istorie în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florin Popa '56

În minutul 12, Dinamo a rămas în inferioritate numerică după ce arbitrul de centru al partidei, Teodor Crăciunescu, l-a eliminat pe jucătorul Dragoş Grigore, pentru un atac cu picioarele înainte asupra lui Stoianof.

În minutul 35, din spatele tribunei I s-a aruncat cu o rachetă, ce a survolat terenul şi a căzut în spatele peluzei sud, iar persoana care a lansat-o a fugit, fără ca jandarmii, prezenţi în afara arenei, să o poată reţine.

În minutul 44, "centralul" Teodor Crăciunescu a mai eliminat un jucãtor de la Dinamo, pe Gabriel Tamaş, după ce căpitanul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, l-a călcat, neintenţionat, pe Stoianof, care a cãzut în urma unui duel cu Tamaş.

0-1. International Curtea de Argeş a deschis scorul prin Florin Popa, care a reluat, cu capul, din colţul careului de 6 m, o lovitură de colţ, executată de Răduţ, de pe parta stângă.

În minutul 74, Torje a căzut în careu după un duel cu un fundaş advers, însă Teodor Crăciunescu a acordat aut de poartă, moment în care Cosmin Moţi a strigat spre arbitrul de rezervă, Radu Petrescu: "Vă bateţi joc de noi?".

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 21. D. Grigore, 30. Tamaş, 3. Pulhac - 29. N'Doye, 6. L. Rus - 22. Torje, 8. Boştină (5. D. Kone '64) - 10. Dănciulescu (4. Moţi '16) - 9. M. Niculae. Antrenor: Dario Bonetti.

Internaţional: 12. Popa - 2. C. Băcilă, 3. Viera, 23. Fl. Popa, 25. Neagu - 5. E. Kone, 20. Ciucur (8. Vezan '70), 14. Voiculeţ, 7. Răduţ, 17. Gado (26. Jianu '55) - 11. Stoianof (9. Itu '55). Antrenor: Ştefan Stoica

Cartonaşe galbene: D. Kone '86 / Ciucur '49

Cartonaşe roşii: D. Grigore '12, Tamaş '44.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Cătălin Savu, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - Radu Petrescu (rezervă).

Observatori: Hacic Garabet, Nicolae Grigorescu.

Supervizor: Dumitru Dragomir.

Partida s-a disputat fără spectatori, după decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste care a sancţionat clubul Dinamo, pentru incidentele create de suporteri la partida cu FC Arges, din ultima etapă a sezonului 2008/2009 al Ligii I, cu disputarea unui meci fără spectatori şi o amendă de 50.000 de lei.

În tribuna oficială a stadionului Dinamo s-au aflat, printre alţii, selecţionerul Răzvan Lucescu şi directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici