Internazionale Milano, liderul clasamentului IFFHS. Vezi cine urmează în top

Echipa italiană Internazionale Milano se menţine pe primul loc, cu 312 puncte, în clasamentul pe luna ianuarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

17 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano, liderul clasamentului IFFHS. Vezi cine urmează în top

Internazionale Milano, liderul clasamentului IFFHS. Vezi cine urmează în top (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe poziţia secundă se află spaniolii de la FC Barcelona, cu 292 de puncte, iar pe trei se află Bayern Munchen (Germania), cu 278 de puncte.

Echipa spaniolă Real Madrid se află pe locul patru (244 puncte), urmată de englezii de la FC Liverpool, cu 234 de puncte.

Locul şase este ocupat, la egalitate, de formaţia braziliană Internacional Porto Alegre şi echipa argentiniană Estudiantes La Plata, ambele cu câte 231 de puncte.

Poziţia a opta este ocupată formaţia portugheză FC Porto, cu 229 de puncte.

Pe locurile nouă şi zece se află, la egalitate, echipele Manchester United (Anglia) şi Atletico Madrid (Spania), ambele cu câte 226 de puncte.

Formaţia italiană AC Milan a fost desemnată echipa lunii ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici