Internazionale Milano se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

Echipa italiană Internazionale Milano se menţine pe primul loc, cu 304 puncte, în clasamentul pe luna februarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

64 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

Internazionale Milano se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe poziţia secundă se află spaniolii de la FC Barcelona, cu 301 de puncte, iar pe trei se află tot o echipă din Spania, Real Madrid, cu 261 de puncte.

Echipa germană Bayern Munchen se află pe locul patru (260 puncte), urmată de formaţia braziliană Internacional Porto Alegre (238 puncte).

Englezii de la Manchester United ocupă locul şase, cu 233 de puncte, în timp ce echipa argentiniană Estudiantes La Plata se află pe şapte, cu 229 puncte.

FC Liverpool, cu 228 de puncte, ocupă locul opt, iar FC Porto (Portugalia) este pe nouă, cu 219,5 puncte.

Pe locul zece se află Chelsea Londra, cu 218 puncte.

Formaţia portugheză Sporting Lisabona a fost desemnată echipa lunii ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici