Interzisă de la competiţiile UEFA, Rusia vrea să organizeze campionatul european de fotbal

Rusia plănuieşte să candideze pentru găzduirea Campionatului European de Fotbal, anunţă Sky News, care citează surse din presa rusă.

1632 afișări
Imaginea articolului Interzisă de la competiţiile UEFA, Rusia vrea să organizeze campionatul european de fotbal

Informaţia nu a fost confirmată de autorităţile sportive din Rusia şi ar putea fi o acţiune a propagandei ruse în timpul războiului din Ucraina.

Potrivit unor publicaţii, Rusia intenţionează să lanseze oferte pentru a găzdui Campionatul European al UEFA în 2028 şi 2032.

Serghei Anokhin, membru al comitetului executiv al Uniunii de Fotbal din Rusia, ar fi făcut miercuri această dezvăluire reporterilor.

„Ne vom depune candidatura pentru Campionatul European din 2028 şi 2032", ar fi spus Anokhin.

Temenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru Euro 2028 este miercuri. Până în prezent, doar Marea Britanie şi Irlanda şi-au depus împreună candidatura.

Oricum, o eventuală candidatură a Rusiei nu ar avea mari sorţi de izbândă având în vedere poziţia în care a ajuns ţara în urma declanşării războiului din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici