Învinşi şi în al doilea meci, Tecău şi Krawietz ratează calificarea în semifinale la ATP Finals

Perechea Horia Tecău şi Kevin Krawietz a fost învinsă marţi seara şi în a doua partidă de tenis disputată la Turneul Campionilor ATP Finals, de cuplul alcătuit din Ivan Dodig (Croaţia) şi Filip Polasek (Slovacia).

146 afișări
Imaginea articolului Învinşi şi în al doilea meci, Tecău şi Krawietz ratează calificarea în semifinale la ATP Finals

Sursa foto: profimedia

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au pierdut în două seturi, cu 6-7, 5-7, după un meci aprig disputat, ce a durat o oră şi 43 de minute.

În primul set s-a mers capa la cap, ambele perechi valorificându-şi serviciul. La 6-5 pentru perechea croato-slovacă, Tecău şi Krawietz au salvat o minge de break şi de set, însă în tiebreak au cedat de două ori serviciul, suficient cât să nu îşi poată adjudeca setul, pierdut cu 6-7 (2-7).

Setul secund a repetat scenariul din prima parte, până la 5-5, cu perechea româno-germană ratând de trei ori şansa de a face break. La 5-5, cei doi au cedat pentru prima dată serviciul pe care nu au reuşit să-l recupereze, Dodig şi Polasek impunându-se în două seturi şi obţinând prima victorie din turneu.

Odată cu această înfrângere, Horia Tecău şi Kevin Krawietz pierd orice şansă de a se mai califica în semifinale, chiar dacă vor învinge în ultimul meci din grupe, unde vor întâlni liderii clasamentului, pe Marcel Granollers-Pujol (Spania) şi Horacio Zeballos (Argentina).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici