Ioan Andone a demisionat de la CFR Cluj

Tehnicianul Ioan Andone şi-a încetat colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I.

1522 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone a demisionat de la CFR Cluj

Ioan Andone (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Managementul Clubului CFR 1907 Cluj şi Dl. Ioan Andone au convenit să înceteze raporturile juridice în curs de derulare, începând cu data de 24 octombrie 2012. Suntem mândri de tot ce am realizat împreună, atât în primul «mandat» al lui Ando cât şi pe parcursul acestui an 2012: obţinerea celui de-al treilea titlu de campioană, cele cinci victorii din Liga Campionilor şi egalul eroic obţinut la Istanbul. Ando are şi va avea întodeauna un loc special în inimile suporterilor noştri iar relaţia de prietenie cu managementul şi acţionarii clubului va rămâne veşnică", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial şi semnat de preşedintele Iuliu Mureşan.

Ioan Andone, care a mai antrenat în Gruia în 2007/2008, a preluat conducerea tehnică a echipei CFR Cluj la 9 aprilie, înaintea etapei a XXVI-a a Ligii I, el înlocuindu-l pe portughezul Jorge Costa. Gruparea clujeană a câştigat campionatul la finalul sezonului trecut, apoi Andone a calificat formaţia în grupele Ligii Campionilor, după ce clujenii au eliminat echipele Slovan Liberec şi FC Basel.

În primele trei etape ale Grupei H, CFR Cluj a învins în deplasare pe Sporting Braga, scor 2-0, a pierdut acasă, cu Manchester United, scor 1-2, şi a terminat la egalitate la Istanbul, scor 1-1, cu Galatasaray.

Dacă parcusul internaţional poate fi considerat unul bun, pe plan intern CFR Cluj nu se află în prima jumătate a clasamentului Ligii I. După 12 etape, clujenii se situează pe locul 10 cu 16 puncte, la 13 puncte de liderul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici