Ioan Andone, antrenor Dinamo: Am făcut un meci foarte prost și am avut o cădere inexplicabilă

Dinamo a pierdut surprinzător, cu 1-0, în faţa Concordiei Chiajna, chiar pe teren propriu. Ioan Andone spune că nu-şi poate explica această cădere, însă nu se gândeşte la demisia, chiar dacă fanii i-au cerut-o.

3 afișări

Dinamo a suferit o nouă înfrângere surprinzătoare în acest campionat, după cea cu ASA Târgu Mureş. Jucătorii lui Ioan Andone n-au reuşit să înscrie nici măcar o dată şi antrenorul lui Dinamo spune că n-are explicaţii pentru jocul slab:

"Am făcut un joc foarte prost. Încă nu ştiu de ce am pierdut. Am avut o cădere inexplicabilă pentru mine. Ne-am grăbit, am vrut să înscriem prea repede. Am greşit copilăreşte, preluări simple... Vom analiza foarte bine acest meci, pentru că noi trebuie să construim în continuare aici. Am pierdut mult la relaţiile de joc după ce au venit aceşti jucători. Suntem obligaţi să câştigăm următorul meci", a declarat Ioan Andone la DigiSport.

În repriza a doua, pe fondul jocului mai puţin reuşit, suporterii i-au cerut demisia lui Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo spune că fanii au dreptul să fie supăraţi, însă va pleca numai în cazul în care nu va reuşi să prindă cel puţin locul 2 la finalul campionatului: "A fost normală reacţia suporterilor, sunt supăraţi cum suntem şi noi supăraţi. Îi înţelegem, punem capul în pământ. Fanii îmi pot cere demisia, ei mă pot aplauda... şi, la sfârşit, dacă nu iau campionatul sau nu termin pe 2, eu plec. Nu mai contează contractul".

Andone a vorbit şi despre situaţia lui Gnohere, în contextul în care Nemec a avut un joc ştearsă: "O să avem un dialog luni cu Gnohere şi, dacă lucrurile sunt în regulă, revine. Eu ştiu că şi-a făcut treaba la echipa a doua, s-a antrenat bine. Eu nu am nimic cu jucătorul, lui trebuie să-i fie capul la Dinamo"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici