Ioan Andone, aproape de revenirea în antrenorat: Am oferte, dar la vârsta mea trebuie să aleg bine

Ioan Andone a dezvăluit, joi, că îşi pregăteşte revenirea în antrenorat şi a spus că are mai multe oferte, pe care le tratează, însă, cu foarte mare atenţie.

284 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone, aproape de revenirea în antrenorat: Am oferte, dar la vârsta mea trebuie să aleg bine

Ioan Andone, aproape de revenirea în antrenorat: Am oferte, dar la vârsta mea trebuie să aleg bine

"Probabil, se vor schimba lucrurile din vară. La vârsta mea, trebuie să aleg bine, nu am voie să aleg prost. Am oferte, discutăm, negociem, dar vedem ceea ce va fi, pentru că până în vară mai este", a afirmat Ioan Andone.

Andone a vorbit şi despre posibilitatea ca Adrian Mutu să preia conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna: "Pentru un început de carieră, ar fi bine pentru el să meargă la o echipă mai mică, dar eu nu cred. Acum, e la echipa naţională, lângă Cosmin, şi e greu să spun că îl văd pe Mutu antrenor principal la Chiajna. Eu cred că merită mult mai mult decât această echipă".

Ioan Andone, ajuns la 58 de ani, a antrenat ultima oară Dinamo, unde a lucrat cu Adrian Mutu, la acea vreme director general al echipei din "Ştefan cel Mare". De-a lungul carierei începute în urmă cu 25 de ani, la Sportul Studenţesc, Andone a mai pregătit, printre altele, Farul Constanţa, CFR Cluj, Rapid, Omonia Nicosia, ŢSKA Sofia, FC Astana şi Apollon Limassol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici