Ioan Andone: Mi-e dor să antrenez în Liga I, dar nu am primit nicio ofertă

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sâmbătă, că deşi îi este dor să antreneze în România, în acest moment nu are nicio ofertă pentru a prelua conducerea tehnică a vreunei echipe din ţară.

14 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Mi-e dor să antrenez în Liga I, dar nu am primit nicio ofertă

Ioan Andone: Mi-e dor să antrenez în Liga I, dar nu am primit nicio ofertă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am o ofertă din Arabia Saudită, dar vom vedea în zilele următoare ce se va întâmpla. De aici nu am oferte, dacă aş avea m-aş duce să văd despre ce este vorba, m-aş duce la discuţii. Mie îmi plac provocările, nu mi-a fost frică niciodată de ele, chiar dacă ultima pe care am avut-o nu a fost de bun augur pentru mine. Mi-e dor să antrenez în Liga I, dar ce să fac dacă nu am nicio ofertă", a spus Andone, care a fost prezent la meciul Dinamo II - Dunărea Galaţi, scor 0-2, din etapa a XV-a a Ligii a II-a.

Întrebat dacă ar accepta să preia echipa Dinamo în această iarnă, Andone a răspuns: "Voi vedea în iarnă, dacă voi avea sau nu un alt angajament".

Fostul tehnician dinamovist a comentat şi revenirea pe teren a atacantului Florin Bratu. "Dinamo are nevoie de Bratu, care însă nu este formă. Bratu ar putea fi o variantă pentru echipa naţională, dacă va reveni la forma de dinainte de accidentare", a spus Andone.

La rândul său, antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Andone la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Am vorbit cu Ando, este prietenul meu. Eu i-am spus: «Te aştept cu braţele deschise la Dinamo, pentru că cu cât mai mulţi dinamovişti ne strângem aici, cu atât mai bine»", a menţionat tehnicianul.

Cornel Ţălnar a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la sfârşitul lunii octombrie, după demiterea italianului Dario Bonetti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici