Ioan Becali: Cred că Mutu rămâne la Fiorentina

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, joi, postului Sky Sport 24, că el crede că atacantul Adrian Mutu va rămâne la Fiorentina şi că nu există nicio ofertă din partea clubului Napoli pentru transferul fotbalistului român, informează www.calcionews24.com

19 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Cred că Mutu rămâne la Fiorentina

Ioan Becali: Cred că Mutu rămâne la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Intenţia sa este de a rămâne la Fiorentina, a făcut o promisiune clubului şi fanilor. Eu cred că rămâne. Va reveni mai puternic, asta este intenţia lui şi în ianuarie se va vedea. Napoli? Nu e nimic concret, a fost doar o supoziţie a colegului meu Fedele", a spus Becali.

Referindu-se la demiterea lui Benitez de la Inter Milano, Becali a afirmat că a discutat cu câteva ore în urmă cu preşedintele Massimo Moratti, lăsând să se înţeleagă că ar fi intervenit pentru ca Walter Zenga să-i succeadă spaniolului. Ioan Becali a estimat la 50 la sută şansele lui Zenga de a deveni antrenor la Inter.

Presa italiană a scris că Fiorentina intenţionează să-l vândă pe Mutu în perioada de transferuri din luna inauarie, iar una dintre destinaţiile sale ar putea fi Napoli.

Agentul italian de jucători Enrico Fedele a declarat, luni, că gruparea SSC Napoli are nevoie de un jucător ofensiv de calitate, iar Mutu ar putea fi o variantă în acest sens. "Unul dintre jucătorii importanţi ai Fiorentinei ar putea ajunge la Napoli, iar acesta nu este Montolivo. Napoli are nevoie de un jucător de calitate pentru faza ofensivă, iar Mutu poate fi o variantă", a spus Fedele, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Telecapri Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici