Ioan Becali: Verdictul în cazul Mutu este aşteptat între 10 şi 15 aprilie

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, miercuri, că verdictul în cazul de dopaj al fotbalistului Adrian Mutu va fi dat între 10 şi 15 aprilie, însă acesta a menţionat că internaţionalul român nu va primi o suspendare mai mică de trei luni.

38 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Verdictul în cazul Mutu este aşteptat între 10 şi 15 aprilie

Ioan Becali: Verdictul în cazul Mutu este aşteptat între 10 şi 15 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Becali a precizat că Mutu a recunoscut, în cadrul audierilor care au avut loc, miercuri, la Roma, în faţa procurorului antidoping, că a făcut o greşeală când a luat medicamentul pentru slăbit, pentru că ar fi trebuit întâi să întrebe medicii clubului Fiorentina despre el.

"Verdictul îl aşteptăm între 10 şi 15 aprilie, pentru că este Paştele catolic (n.r. - 4 aprilie) şi din această cauză se mai întârzie şapte-zece zile. El şi-a recunoscut la Chelsea greşeala, dar acum pentru o neatenţie să plătească, ar fi grav. Avocaţii spun că ar putea primi între una şi şase luni, iar ei cred că mai puţin de trei luni nu va lua. Noi sperăm ca în momentul în care se dă verdictul să şi aibă drept de joc, pentru că el a fost suspendat deja din ianuarie", a spus Becali, la Gsp tv.

Oficialii CONI au anunţat, miercuri, pe site-ul oficial că forul italian îşi suspendă activitatea în perioada 30 martie - 11 aprilie.

"Tribunalul Naţional Antidoping, conform articolului 6, punctul 2, din regulamentul de funcţionare, a stabilit suspendarea proceselor legate de TNA din 30 martie până în 11 aprilie 2010. Reluarea proceselor va avea loc după acea dată", se arată în comunicatul CONI.

Ioan Becali a mai afirmat că în sala de judecată au fost prezenţi doar Adrian Mutu şi cei doi avocaţi ai săi.

"Înăuntru au fost doar Mutu şi cei doi avocaţi. Noi am ascultat de la uşa alăturată când se ridica tonul. Au fost şi momente de glumă, nu a fost un proces. Oamenii mai spun şi-o glumă, nu a fost un proces trist ca cel de la Londra. Judecătorul principal este un domn în vârstă de vreo 70 de ani, un fost magistrat, care e membru al CONI. Îl cheamă Torri (n.r.- Ettore Torri, procuror antidoiping al CONI)", a completat Becali, care a precizat că Adrian Mutu a ajuns la Roma cu trenul.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat, miercuri, de procuroul antidoping al CONI, timp de aproape o oră şi jumătate, fotbalistul refuzând să facă vreo declaraţie atât la intrarea, cât la ieşirea din sediul CONI. Fotbalistul român a fost însoţit de avocaţii Antonio D'Avirro şi Michele Ducci la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici