Ioan Gavrilescu: Vrem o sală mai mare

Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, luni, că îşi doreşte o sală mai mare pentru echipa de handbal feminin, care participă în Liga Campionilor.

31 afișări
Imaginea articolului Ioan Gavrilescu: Vrem o sală mai mare

Ioan Gavrilescu: Vrem o sală mai mare (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Mor de ciudă. Puteam avea cel puţin 5.000 de spectatori în meciul cu Dinamo Volgograd. Gândiţi-vă că biletele au fost epuizate în timp record. Pentru noi urmează meciul cu Viborg, campioana europeană en-titre şi cererea va fi şi mai mare. Oltchim este o echipă iubită, nu numai la Vâlcea, în toată ţara. Poate se gândesc cei din conducerea ţării că echipă cum este Oltchim, care joacă în Liga Campionilor, care anul trecut a prins semifinalele, care în acest an are şanse să câştige trofeul, merită o sală mai mare. Până la urmă reprezentăm România şi cred că nu ne facem de ruşine. De mulţi ani am pus această problemă, poate va veni şi vremea în care voi fi ascultat", a spus Gavrilescu.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins duminică, pe teren propriu, formaţia rusă Dinamo Volgograd, scor 30-24 (16-9), în cel de-al doilea meci din grupa a II-a a principală a Ligii Campionilor. La întâlnire au fost prezenţi aproximativ 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici