Ioan Neculaie: Conceicao a avut o atitudine mizerabilă

Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie a declarat, joi, după întâlnirea cu fostul antrenor Antonio Conceicao, în urma căreia portughezul şi-a reziliat contractul cu ardelenii, că atitudinea pe care a avut-o tehnicianul a fost una "mizerabilă".

335 afișări
Imaginea articolului Ioan Neculaie: Conceicao a avut o atitudine mizerabilă

Ioan Neculaie: Conceicao a avut o atitudine mizerabilă (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Au fost unele disensiuni în cantonament între Conceicao şi un prieten de-al său, iar asta m-a deranjat. Eu cer respect de la toţi subalternii mei. Toni a fost supărat că nu i s-au adus mai mulţi jucători pe care îi cunoştea el. Astfel de cereri nu am avut în 12 ani de când sunt în fotbal. Eu nu accept să îmi impună cineva aşa ceva. Şi eu îl cunosc pe Messi, dar asta nu înseamnă că va veni la FC Braşov, trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Asta a fost o atitudine mizerabilă. Un antrenor aduce câţiva jucători pe care îi cunoaşte, dar şi formează jucători tineri pe care noi oricum îi avem deja la echipă. Pot spune că Antonio Conceicao m-a dezamăgit puţin prin atitudinea avută în cantonament. Nu glumesc, pe criza asta să investesc milioane de euro nu-mi dă mâna nici chiar pentru Toni Conceicao", a spus Neculaie.

Ioan Neculaie a menţionat că pentru moment antrenorul echipei braşovene va rămâne secundul Daniel Isăilă. "Staţi liniştiţi că nu rămâne FC Braşov fără antrenor, e plină Europa de antrenori. Daniel Isăilă este o soluţie, el urmează cursurile şcolii de antrenori, iar eu nu am fost de acord nici în iarnă cu îndepărtarea lui. Obiectivul echipei rămâne clasarea în partea superioară a clasamentului, pentru că avem jucători de mare valoare, am demonstrat şi în amicalul cu Braga în care echipa a jucat senzaţional. Nu avem o echipă care să se facă de râs, staţi liniştiţi", a mai spus el.

Preşedintele FC Braşov, Iosif Kovacs, este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la echipă şi mai ales de felul în care a decurs întâlnirea cu Antonio Conceicao. "Nu avem ce face, începem o nouă eră. O să continuăm cu Isăilă şi cel mai probabil vom aduce 2-3 jucători. Este foarte grav, pentru că nu aşa se procedează la o echipă profesionistă. Îmi pare rău pentru Toni, însă şi el cred că a greşit într-un anumit moment. Nici noi nu am avut posibilităţile financiare de a aduce jucători care costau sute de mii de euro. Am reziliat contractul pe cale amiabilă şi i-am spus lui Toni că oricând ne putem revedea, poate în condiţii mai bune. Sunt foarte dezamăgit pentru tot ce s-a întâmplat", a spus Kovacs.

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, joi, că s-a despărţit de FC Braşov din cauza divergenţelor privind politica de transferuri a clubului, care nu a achiziţionat jucători pe măsura celor cedaţi altor formaţii. El şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu FC Braşov, după o întâlnire de câteva ore cu patronul Ioan Neculaie şi cu preşedintele Iosif Kovacs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici