Ioan Neculaie: Îi recomand lui Becali să termine cu mascarada asta ieftină

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie a declarat, vineri seară, într-un comunicat de presă, că este indignat de faptul că patronul Stelei, Gigi Becali, l-a contactat pe actualul antrenor al echipei Antonio Conceicao, aflat sub contract cu gruaprea ardeleană până la data de 31 mai.

72 afișări
Imaginea articolului Ioan Neculaie: Îi recomand lui Becali să termine cu mascarada asta ieftină

Ioan Neculaie: Îi recomand lui Becali să termine cu mascarada asta ieftină (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Sunt profund indignat de modul în care procedează, de câteva zile, George Becali, care ne contactează antrenorul înaintea meciului retur din semifinalele Cupei României. Eu niciodata nu mi-am permis să contactez un antrenor aflat sub contract. În primul rand este vorba de lipsa de respect şi ii recomand lui Becali să termine cu mascarada asta ieftină. Ne vom adresa comisiilor LPF şi FRF pentru că nu este normal modul în care procedează oficialii Stelei", se menţionează în comunicat.

Ioan Neculaie este convins că tehnicianul portughez nu va ajunge la Steaua:

"Antonio Conceicao este antrenorul lui FC Braşov şi sunt convins că nu va ajunge la Steaua. Vom activa clauza de prelungire a contractului, iar Antonio Conceicao va continua la Braşov şi în sezonul viitor. Tot ce se întreprinde de către reprezentanţii Stelei este numai o încercare de a pune presiune înaintea meciului din Cupa Romaniei", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Steaua şi FC Braşov se întâlnesc în manşa retur a semifinalelor Cupei României la 11 mai. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici