Ioan Ovidiu Sabău: Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, luni, după înfrângerea formaţiei sale, pe teren propriu, în faţa grupării FC Vaslui, scor 0-1, că el este principalul vinovat pentru acest eşec.

26 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău: Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere

Ioan Ovidiu Sabău: Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost un joc greu, aşa cum anticipasem. Felicit Vasluiul, are o echipă solidă, jucători cu personalitate, dar asta nu e o scuză pentru noi. Nu am reuşit să facem un joc bun cel puţin din punct de vedere fizic, nu am avut o atitudine bună, adversarii au fost primii la minge, au avut o agresivitate mai mare decât noi. Am avut şi superioritate numerică şi nu am ştiut să profităm de ea. Este o înfrângere dureroasă, dar trebuie să mergem mai departe, campionatul nu este gata, mai sunt încă jocuri de jucat. Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere şi va trebui să găsesc soluţii pentru următorul joc", a declarat Sabău.

Tehnicianul a mai spus că nu este supărat pe jucătorii săi, nici măcar pe Goga, jucătorul care a ratat un penalti pentru formaţia sa: "Nu sunt supărat pe Goga, asta e situaţia. Ce pot să-i fac lui Goga acum? El şi Contra erau desemnaţi pentru a executa penaltiuri. Era bine să nu-l fi desmnat pe el şi să execute Contra".

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Cosmin Contra, a spus că meciul cu FC Vaslui s-a disputat pe o căldură sufocantă şi că adversarii săi nu au avut ocazii de gol, însă vina pentru înfrângere este doar a formaţiei sale. "Am avut un penalti ratat şi patru-cinci ocazii clare de gol. Dar, dacă nu dai gol, nu ai cum să câştigi în faţa unei echipe care a dat un gol dintr-un henţ clar, pe care l-a văzut tot stadionul. Vasluiul are o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, care se apără bine, dar care nu a avut nicio ocazie de gol. Noi am muncit, am alergat pe o căldură sufocantă, dar am pierdut şi trebuie să învăţăm din acest meci. Următorul joc, cel de la Turnu-Severin, va fi crucial pentru noi", a spus Contra.

La rândul său, portarul timişorenilor, portughezul Pedro Taborda, a spus că înfrângerea grupării sale a fost cauzată de ratările echipei, dar şi de arbitru: "Am avut ocazii de gol şi nu am marcat, dar aşa e fotbalul. Iar la prima ocazie a Vasluiului, când cred că a fost fault, am primit gol. E greu pentru noi să pierdem aşa, când arbitrul nu este atent".

Echipa FC Vaslui a învins, luni, în deplasare, formaţia FC Timişoara, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici