Ioan Ovidiu Sabău participă la congresul Martorilor lui Iehova

Antrenorul FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, participă, împreună cu soţia sa, la congresul Martorilor lui Iehova de la Bistriţa, care se desfăşoară până duminică, inclusiv, pe Stadionul Municipal al echipei Gloria Bistriţa.

2579 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău participă la congresul Martorilor lui Iehova

Ioan Ovidiu Sabău participă la congresul Martorilor lui Iehova (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

Ioan Ovidiu Sabău, care a antrenat Gloria Bistriţa timp de patru sezoane, s-a întors la sfârşitul acestei săptămâni pe stadion, însă nu ca om de fotbal, ci ca membru al organizaţiei religioase Martorii lui Iehova.

El a stat în tribune alături de soţia sa şi a participat la programul religios al congresului din acest an, al cărui mesaj este "Vegheaţi" şi s-a salutat cu mai mulţi bistriţeni care fac parte din organizaţia Martorilor lui Iehova.

Circa 4.000 de Martori ai lui Iehova din Cluj şi Bistriţa-Năsăud participă, începând de vineri, la un congres de district, pe Stadionul Municipal din Bistriţa.

Pregătirile pentru congres au început de joi, când pe stadion au fost montate staţii de amplificare, o piscină gonflabilă în care vor fi botezaţi noi membri şi au fost aduse mai multe corturi, mese şi scaune.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, tema congresului din acest an de la Bistriţa este "Vegheaţi!" şi scopul său este să îndrepte atenţia "asupra foloaselor pe care le pot avea cei ce studiază sau citesc Biblia dacă observă derularea evenimentelor mondiale care împlinesc profeţiile biblice".

"Isus Cristos a prezentat un semn complex care se împlineşte în timpul nostru şi care arată că ne apropiem de sfârşitul acestui sistem", se arăta în comunicatul organizatorilor.

În lunile iulie şi august, Martorii lui Iehova vor ţine 13 congrese de district, în zece oraşe din România. În România, programul este prezentat de Organizaţia Religioasă "Martorii lui Iehova".

La nivel mondial, există mai bine de 7.100.000 de Martori ai lui Iehova, care activează în 236 de ţări şi teritorii. Ei sunt organizaţi în peste 103.000 de congregaţii, coordonate din Brooklyn (New York) de un Corp de Guvernare.

Martorii lui Iehova sunt o religie creştină internaţională, care urmează modelul lăsat de creştinii care au trăit în secolul I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici