Ioan Ovidiu Sabău spune că demisionează de la FCM Târgu Mureş

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, luni seară, la DigiSport, că va renunţa la funcţia de antrenor al formaţiei FCM Târgu Mureş, deoarece se consideră răspunzător pentru rezultatele slabe ale echipei ardelene.

285 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău spune că demisionează de la FCM Târgu Mureş

Ioan Ovidiu Sabău spune că demisionează de la FCM Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acesta a fost ultimul meci la FCM Târgu Mureş. Sunt foarte afectat că n-am reuşit mai mult cu această echipă, am făcut alegeri greşite şi când am stabilit locul. Eu sunt cel răspunzător şi e normal să las pe altcineva să se ocupe de această echipă. Jucătorii îşi doresc foarte mult, dar nu-i mai pot ajuta. Am aşteptat să jucăm mai bine, publicul aşteaptă foarte multe şi e normal până la urmă să iau această decizie. Această echipă a fost mai mult dezavantajată de arbitraj. Îmi aduc aminte de meciul cu Steaua, cel cu Astra, nu ştiu de ce s-a spus că am fost avantajaţi. Şi azi arbitrajul a influenţat rezultatul", a declarat Sabău.

Vicepreşedintele Claudiu Maior a declarat, tot la DigiSport, că dedică demisia lui Sabău şi arbitrajul din meciul cu Gaz Metan Mediaş celor care au comentat cât de mult a fost ajutată echipa în acest sezon: "Am încercat zilele astea să stau departe de acest scandal (n.r. - legat de arestarea preşedintelui CCA, Vasile Avram). Le dedic şi această demisie şi arbitrajul de astăzi celor care au comentat cât de mult a fost ajutată echipa în acest sezon. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare şi nu vom retrograda, pentru că există şi un Dumnezeu. Nu comentez demisia lui Sabău, dar vreau să am o discuţie cu el şi apoi să vedem ce vom face".

FCM Târgu Mureş a fost învinsă, luni seară, în deplasare, scor 2-1, de formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a opta a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici