Ion Marin a stabilit trei reguli pentru jucătorii de la Farul Constanţa

Noul antrenor al echipei Farul, Ion Marin, care l-a înlocuit în funcţie pe Constantin Gache, a stabilit, la antrenamentul de marţi seară, trei reguli pentru jucătorii constănţeni.

3 afișări
Imaginea articolului Ion Marin a stabilit trei reguli pentru jucătorii de la Farul Constanţa

Ion Marin a stabilit trei reguli pentru jucătorii de la Farul Constanţa

Ion Marin i-a anunţat pe fotbalişti că nu mai au voie să părăsească domiciliul după ora 22.30, ei urmând a fi controlaţi de antrenorii secunzi sau de alte persoane din cadrul clubului.

De asemenea, jucătorii vor fi nevoiţi să vină în acelaşi timp la mesele din cantonament, iar la antrenamente sunt obligaţi să poarte cu toţii acelaşi model de echipament.

Directorul tehnic al clubului Farul Constanţa, Ion Marin, se va ocupa şi de conducerea tehnică a formaţiei constănţene, el înlocuindu-l în funcţia de antrenor principal pe Constantin Gache, care a demisionat luni. Gache ocupa funcţia de antrenor de la începutul sezonului şi a lăsat echipa pe penultimul loc, cu 13 puncte, după 16 etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici