Ion Marin, dezamăgit de jocul Farului în meciul cu Oţelul

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, s-a declarat "dezamăgit" de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Ion Marin, dezamăgit de jocul Farului în meciul cu Oţelul

Ion Marin, dezamăgit de jocul Farului în meciul cu Oţelul (Imagine: Mediafax Foto)

"Jocul de astăzi m-a dezamăgit mult. Nu este bine că a apărut această relaxare. Încheierea campionatului pe un loc bun înseamnă confirmarea valorii. Jucătorii trebuie să rămână concentraţi până la final. Este prima oară când spun că sunt dezamăgit, chiar dacă au mai existat înfrângeri. Am fost depăşiţi clar. Jula a făcut ce a vrut cu apărarea noastră, la fel şi Deac. Jocul de astăzi este un mare semn de întrebare. Este nevoie să aducem şi alţi jucători", a spus Ion Marin.

Tehnicianul a comentat şi un dialog mai aprins între jucătorii Farului produs în prima repriză a întâlnirii cu Oţelul: "Dacă nu înţeleg că este nevoie de modestie şi unitate, se alege praful. Eu le-am tot spus acest lucru, dar văd că nu vor să înţeleagă".

După ce la finalul partidei galeria Farului a scandat "Ruşine să vă fie" şi "Lăsaţi blaturile", Ion Marin a reacţionat: "Este OK ca galeria să strige «să vă fie ruşine», dar nu are legătură cu blaturile. Dacă şi noi, care abia ne-am salvat, am ajuns să facem blaturi...".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici