Ion Marin speră ca Farul să câştige măcar un punct cu Dinamo

Antrenorul Ion Marin a declarat că speră ca Farul Constanţa să obţină măcar un punct în urma meciului de duminică seară cu Dinamo, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

9 afișări
Imaginea articolului Ion Marin speră ca Farul să câştige măcar un punct cu Dinamo

Ion Marin speră ca Farul să câştige măcar un punct cu Dinamo (Sursa: Mediafax Foto)

"Sper să nu ne întoarcem cu mâna goală de la Bucureşti. Ţălnar - Mulţescu - Dinu au mai lucrat împreună şi cunosc foarte bine echipa. Dinamo este în căutarea unei formule de joc. Noi sperăm ca printr-o foarte bună organizare în teren şi prin hărnicia băieţilor să obţinem un rezultat pozitiv. Şi un egal ar fi în opinia noastră un rezultat pozitiv. După părerea mea, 4-3-3 Dinamo a mai jucat şi este posibil acest lucru. Nu sunt probleme de lot la Farul", a declarat Ion Marin.

Marin a spus că lotul de 18 jucători va fi stabilit după meciul echipei a doua ce va avea loc vineri. La echipa a doua vor juca Nae, Gheară, Ben, Mendy, L. Florea, Liviu Mihai II, jucători care au evoluat mai puţin în ultima perioadă şi apoi se va decide asupra lotului de 18 jucători pentru meciul cu Dinamo.

"Eu îmi doresc foarte mult un rezultat bun în Ştefan cel Mare, dar dacă vom reuşi acest lucru nu îl voi privi ca pe o răzbunare. Faptul că am avut un conflict dureros cu Dinamo, cu un grup de oameni de acolo care mi-au vrut capul şi m-au demis după patru etape, nu înseamnă că am ceva cu Dinamo ca instituţie. Nu pot transforma conflictul pe care eu l-am avut cu unele persoane de la Dinamo într-o ură împotriva clubului Dinamo. Indiferent pe ce poziţie este. Dinamo rămâne un club mare şi ar fi extraordinar pentru noi dacă vom câştiga în Ştefan cel Mare", a spus Ion Marin.

Antrenorul Farului a mai afirmat că în opinia sa Alexandru Tudor este cel mai bun arbitru român. "Este şi va rămâne cel mai bun arbitru român. Că a avut o zi proastă, că a fost neinspirat, că nu a fost pe fază, este cu totul altceva", a subliniat Ion Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici