Ion Ţiriac, premiat de o asociaţie a jurnaliştilor britanici cu ocazia turneului de la Wimbledon

Fostul tenismen Ion Ţiriac a primit, cu ocazia turneului de la Wimbledon, din partea The Lawn Tennis Writers’ Association (LTWA) distincţia International Award, pentru rezultatele obţinute în tenis şi pentru suportul oferit acestui sport, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

161 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac, premiat de o asociaţie a jurnaliştilor britanici cu ocazia turneului de la Wimbledon

Ion Ţiriac, premiat de o asociaţie a jurnaliştilor britanici cu ocazia turneului de la Wimbledon (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Printre personalităţile care au primit această distincţie se numără Novak Djokovici, Roger Federer şi Billie Jean King.

Asociaţia oferă două premii anual, unul pentru suportul acordat şi rezultate de excepţie în tenisul englez şi unul, International Award, care reprezintă o recunoaştere la nivel mondial a competenţelor şi rezultatelor ieşite din comun.

The Lawn Tennis Writers’ Association a fost înfiinţată la începutul anilor '50 pentru a promova şi susţine jurnaliştii din Marea Britanie care scriau despre tenisul de câmp. În prezent, pot face parte din asociaţie jurnaliştii, canalele mass-media şi fotografii din Marea Britanie, care promovează informaţii despre tenisul de câmp la nivel naţional sau internaţional. Asociaţia are un număr de 50 de membri cu drepturi depline, la care se adaugă asociaţi sau membri onorifici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici