Ionuţ Badea, antrenor la Pandurii, drepturile de televizare la Internaţional Curtea de Argeş

Tehnicianul echipei Internaţional Ionuţ Badea ar urma să pregătescă Pandurii, iar drepturile de televizare ar reveni patronului argeşenilor, Benone Lazăr, ca urmare a retragerii echipei din Liga I şi rămânerea gorjenilor în prima divizie, au declarat surse din cadrul clubului din Curtea de Argeş.

21 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea, antrenor la Pandurii, drepturile de televizare la Internaţional Curtea de Argeş

Ionuţ Badea, antrenor la Pandurii, drepturile de televizare la Internaţional Curtea de Argeş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Patronul Benone Lazăr a pus mai multe condiţii pentru a renunţa la locul echipei Internaţional Curta de Argeş din prima ligă. Astfel, antrenor la echipa din Liga I să fie în continuare Ionuţ Badea cu întregul său staf tehnic. Apoi, mai mulţi jucători ai Interului, 6-8 fotbalişti, să treacă la Pandurii Târgu Jiu. Altă condiţie a fi ca banii obţinuţi din drepturile de televizare, 1.450.000 de euro, să revină în totalitate clubului Internaţional Curtea de Argeş, susţin sursele citate.

Benone Lazăr a discutat cu preşedintele Marian Condescu de la Pandurii Târgu Jiu încă de acum 15 zile posibilitatea acestei fuziuni, dar cum în primă instanţă nu s-au înţeles, patronul grupării Internaţional a negociat şi cu Grigore Sichitiu, preşedintele de la Poli Iaşi, pe aceeaşi temă. În final, Benone Lazăr a ales varianta Pandurii Târgu Jiu. "Sunt de acord să cedez echipa şi pe un euro, cu condiţia ca numele «Internaţional» să nu lipsească din titulatura viitoare a formaţiei", spunea Benone Lazăr, săptămâna trecută.

Internaţional Curtea de Argeş va juca vineri un meci de pregătire la Târgu Jiu cu Pandurii, de la ora 11.00. "Este adevărat că va fi o fuziune cu Pandurii Târgu Jiu şi nu vom mai juca în Liga I. Meciul de vineri va fi, practic, unul de socializare", a declarat unul dintre jucătorii argeşeni sub protecţia anonimatului.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat joi pentru MEDIAFAX că echipa Pandurii Târgu Jiu, retrogradată la sfârşitul sezonului trecut, va evolua în noul sezon în Liga I, în locul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, care s-a retras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici