Ionuţ Badea: Avem un lot echilibrat

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, este sigur că jucătorii din lotul actual pot face faţă în Liga 1, aşa că faptul că gruparea piteşteană se află pe ultimul loc într-un clasament al achiziţiilor, cu doar trei fotbalişti cumpăraţi, nu îl sperie.

21 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Avem un lot echilibrat

Ionuţ Badea: Avem un lot echilibrat

"Nu este timpul şi situaţia de a face investiţii masive în jucători, pentru că avem un lot echilibrat, un nucleu bun de jucători, cu care vom face faţă rigorilor primei ligi. Dacă va fi neapărată nevoie, vom mai aduce un jucător până la începutul campionatului, dar lotul pe care îl avem acum la dispotiţie este echilibrat pe posturi şi avem forţa şi unitatea grupului", a declarat Badea.

Până acum, FC Argeş nu a cumpărat decât trei jucători, Vali Stan, Yousouf Kamara şi Nicolae Diţă.

Obiectivul echipei F.C. Argeş pentru campionatul care va începe la 26 iulie este clasarea pe unul dintre primele şapte locuri. "Avem forţa şi unitatea grupului pentru a îndeplini acest obiectiv îndrăzneţ, dar nu imposibil", a precizat tehnicianul piteştean.

Întrebat despre declaraţia patronului de la FC Timişoara, Marian Iancu, potrivit căreia FC Argeş este una dintre echipele care vor retrograda, antrenorul Ionuţ Badea crede că echipa piteşteană va dovedi contrariul. "Este părerea domnului Iancu. Timişoara a terminat pe locul al şaselea în campionatul trecut şi va evolua în Cupa UEFA, iar noi suntem o nou promovată. Poate şi de aici declaraţia lui. Noi vom dovedi că nu este aşa", a adăugat Badea.

În prima etapă a Ligii 1, FC Argeş întâlneşte chiar echipa de pe Bega, iar tehnicianul este pregătit pentru această confruntare. "Ne pregătim pentru o confruntare dură, în care jucătorii noştri să dea totul pe teren. Faţă de campionatele trecute a crescut nivelul de joc şi datorită banilor foarte mulţi pe care se joacă", a explicat Ionuţ Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici