Ionuţ Badea: Din punctul meu de vedere noi am câştigat azi

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, a declarat, vineri, după meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-0, că din punctul său de vedere gruparea gorjeană a câştigat meciul disputat în prima etapă a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Din punctul meu de vedere noi am câştigat azi

Ionuţ Badea: Din punctul meu de vedere noi am câştigat azi (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Felicit jucătorii pentru prestaţia de azi, pentru efort şi pentru dăruire. A fost un meci cu implicaţii psihologice destul de mari. Spun felicitări, dar nu numai pentru jocul prestat. Din punctul meu de vedere noi am câştigat azi pe teren. Au fost mai multe momente psihologice, puteam să înscriem goluri din câteva ocazii clare pe care le-am avut, de asemenea şi adversarul a avut câteva oportunităţi de a marca. Cred că a fost un meci frumos pentru publicul spectator. Mă bucur pentru acest public minunat care azi a văzut o partidă frumoasă, sperăm să îi avem alături la fiecare partidă alături de noi, şi mai numeroşi şi mai pătimaşi", a spus Badea.

În minutele de prelungire ale partidei, Pandurii Târgu Jiu a marcat un gol, anulat eronat pe motiv de ofsaid de asistentul Eduard Crângaşu.

"Nu comentez arbitrajul, din punctul meu de vedere eu consider că Pandurii a câştigat azi pe teren. Nu ştiu dacă vor primi o primă întreagă, aceste lucruri le ştie conducerea clubului, eu vorbesc doar din punct de vedere sportiv", a adăugat Badea.

Ionuţ Badea consideră că remiza obţinută împotriva vicecampioanei României este cu atât mai valoroasă, cu cât la Pandurii Târgu Jiu au debutat doi jucători în prima ligă.

"Ţin să menţionez că meritul este cu atât mai mare cu cât azi am jucat pe teren cu doi debutanţi în Liga I şi cu un jucător care a jucat doar trei partide în prima ligă. Sunt mulţi tineri aici şi se poate face o echipă frumoasă, o echipă care poate spera la mai mult decât rămânerea în prima ligă. Am folosit de asemenea doi jucători cu pregătirea în urmă, e vorba de Viera şi Cardoso dar cu toate aceste probleme echipa a făcut un joc bun", a completat Badea, care a precizat că a fost nevoit să-l înlocuiască pe Hidişan, deoarece acesta a suferit o contractură musculară.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, s-a arătat mulţumit de rezultat.

"Mi-a plăcut echipa Pandurii azi. Eu sunt mulţumit de rezultat. Văd că dă rezultate echipa Pandurii care a transferat jucătorii care îi trebuiau. Nu contează că MM Stoica recunoştea că a fost gol valabil pentru noi, nu avem trei puncte cu chestia asta. Sunt greşeli inerente de arbitraj care se întâmplă şi de o parte şi de alta, altă dată poate o să se întâmple şi în favoarea noastră", a declarat Condescu.

Echipa Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, în deplasare, cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici